Om Mjølner Rankenberg

Jeg hjælper karrierekvinder med at finde og slippe begrænsninger.

I mange år flygtede jeg op i hovedet og gemte mig der. Da min far, som var min ven og forbillede først blev syg og så døde af kræft startede en lang proces med at finde hjem til mig selv igen.

Det tog mig til Kina hvor jeg trænede Tai Ji Quan på fuld tid og den filosofi der ligger bag. Jeg mødte min kone dernede og da hun blev gravid rejste vi tilbage til Danmark. Efter 5½ år i Kina mødte jeg min svoger, som er en af grundlæggerne af ManuVision. Han gav mig én behandling. Der mødte jeg ansigt til ansigt de begrænsninger jeg havde pålagt mig selv.

Jeg hjælper folk til at hjælpe dem selv fri.

Jeg ville hjælpe både mig selv og mine klienter med at kunne finde hjem til os selv igen. Så vi kan føle os trygge i vore kroppe og at give slip på alt det der holder os tilbage. ManuVision Behandling kan noget der er næsten magisk, det er en metode til at komme uden om alt det overflødige og gå direkte til kernen, uden om tankemylderet, modstanden og historierne vi fortæller os selv, men virkelig bare mærke hvad pokker det hele er for noget og hvad der skal til for at give slip!

Hvad kan jeg, du ikke kan få andre steder

En af de ting jeg er stolt af, og som gør mine behandlinger specielle er at jeg har en helt unik indføling med fra Tai Ji Quan. En indføling som kommer fra rigtig mange timers træning med at mærke blødhed-hårdhed, modstand-slaphed i kamptræningen. Den har gjort at jeg kan mærke din krops balancer og modstand på en måde som meget få andre kan.

Tid og ro

En anden ting som er unikt hos mig er at jeg virkelig giver dig og mig tid i mine behandlinger. Jeg tager kun et meget begrænset antal klienter ind pr. dag, og mine behandlinger er lidt længere end stort set alle andres. Det giver et rum til ro og tryghed som jeg synes den har fortjent, og er uhyre vigtig. Det betyder også at der bliver tid til at samle sig igen efter behandlingen, både for dig og mig. Så mine behandlinger er med min klient og mig selv i centrum. Der er ikke noget samlebåndsarbejde her!

Ved siden af behandlingen

Udover at være ManuVision Behandler og Træner, underviser jeg også i Tai Ji Quan og Xin Yi. Jeg boede som sagt i Kina og trænede kampsport i 5½ år.  I mit eget liv har både ManuVision behandling og Tai Ji Quan været en kæmpe hjælp da vi fik vores datter Lue. Hun er født med store dele af hjernen manglende, og en af de ting det har forårsaget er at hun har kraftig spændinger. Hun blev spået at hun ikke ville komme hverken til at kravle eller gå. Men blandt andet ved at arbejde med teknikker fra ManuVision, spæner hun i dag rundt på gulve og vægge og spreder smil alle vegne hun kommer.

Soren Frey, din ManuVision Behandler

Års arbejde med krop og sind

Års arbejde som terapeut